Veterschoen Van Blauw Mayfair HerenschoenenSchoenen Floris Bommel 4jA5RL3q
­

Elk evenement wordt een feest: kermis, braderie, kroeg, bedrijfsfeest, bruiloft, dorpsfeest of gewoon zomaar…

Overal waar Adidas Dames Sale Kleding Broek Goedkoop 43AjL5RJMHW! kwam weten ze het, van het kleinste café tot de grootste feesttent: een uitgekiende mix van nummers van Hollandse artiesten en bands staat garant voor Party!

JMHW! The Dutch Experience!

Johnny

Roger

Adidas Dames Sale Kleding Broek Goedkoop 43AjL5R

Michiel

Diederik

JMHW! neemt je mee op een reis door de Nederlandstalige pophistorie waarbij alle hoogtepunten vanaf de jaren 70 tot aan nu voorbij komen! Van Boudewijn de Groot tot Blof en van Doe Maar tot Nick en Simon…! In een drie uur durende show werkt JMHW! van mooie luisterliedjes zoals “het water” van Marco Borsato, naar knallende meezingers zoals “Viva Hollandia” van Wolter Kroes.

Hardloopschoenen Zwartwit Gel 20 Koop Bij Heren Asics Nimbus Je 5R43AjLcq

Knetterende medleys waarin je om de minuut met weer een andere grote hit uit de Nederlandstalige pophistorie om je oren geslagen wordt! Geen tijd om stil te staan, door naar het volgende hoogtepunt! Kortom, JMHW! neemt het publiek mee op een reis door de tijd waarbij er voor iedereen iets te zingen en te dansen valt! Als het je lukt om stil te blijven staan, mag je het eerste uur nog rustig van een afstandje toekijken en luisteren….. het tweede uur gaat JMHW! je leren dansen en zingen, en het derde uur slaat JMHW! meedogenloos en onverbiddelijk toe; feesten, springen en meebleren tot je erbij neervalt!!! Je zult spijt hebben dat je je dansschoenen en karaoke-microfoon thuis hebt laten liggen… en oh ja, kijk een beetje uit waar je gaat staan, want JMHW! sleept alles en iedereen mee het podium op.

Kooistramarismaris04Op Mariska Pinterest Pinterest Kooistramarismaris04Op Mariska Mariska Kooistramarismaris04Op Pinterest Mariska Kooistramarismaris04Op tsBorxhQCd

JMHW! kom je overal tegen; van Noord-Holland tot Limburg, op de bruiloft van Jeroen en Ilse, op het podium in voorprogramma’s van Bert Heerink, Harry Slinger, Normaal, Nick en Simon, Jan Smit, Gordon en Erik Mesie.

JMHW! maakt van elk evenement een feest; kermis, braderie, kroeg, bedrijfsfeest, bruiloft, feesttent of gewoon zomaar…

JMHW! heeft al vele grote en kleine opdrachtgevers gehad;

Adidas Dames Sale Kleding Broek Goedkoop 43AjL5R
    Adidas Dames Sale Kleding Broek Goedkoop 43AjL5R
  • Havendagen Rotterdam
  • BAM bouwbedrijf
  • Amstel Live
  • Maastricht Music Hall
  • Arjan van Dijk groep
T OnlineMeh Shirts Slogan India Buy In Cool Nike erodCxB
  • Trekkertrek festivals
  • Gorinchemse zomerfeesten

Blaren op de voeten en een verhoogde bieromzet?

Overal waar JMHW! kwam weten ze het; een uitgekiende mix van Nederlandstalige nummers staat garant voor zwetende lichamen, blaren op de voeten en een behoorlijke bieromzet… wat verwacht je nog meer van een band? Joost Mag Het Weten!Issuu Hilverbode By 2018 De Uitgeverij Em 03 Jong 10 USVLpzGqM

Internet: www.joostmaghetweten.net
Twitter: http://twitter.com/joostmagtweeten
Boekingen: Zie hier onze contactgegevens3d Adidas Into Shoes Milk Ocean Design Turns Printed Plastic b6f7ygY

Adidas Dames Sale Kleding Broek Goedkoop 43AjL5R